Bienvenue op Plein Bordeaux tijdens de vakbeurs Openbare Ruimte 26 en 27 september 2018 in de Jaarbeurshallen te Utrecht.

Volgens het KNMI zal binnen afzienbare tijd het huidige klimaat van het zuidwesten van Frankrijk, met als middelpunt de stad Bordeaux, de norm zijn in Nederland. De opwarming van de aarde heeft grote gevolgen voor ons en voor onze openbare ruimte. Het is van groot belang dat wij ons hierop voorbereiden. De deelnemers van Plein Bordeaux denken daarin graag met u mee.

Plein Bordeaux biedt iets unieks: twaalf bedrijven, alle specialist op het eigen vakgebied, die met elkaar samenwerken en kennis delen om zo te komen tot innovatieve oplossingen. Deze oplossingen kunt u toepassen voor een klimaatadaptieve openbare ruimte. Door onze multidisciplinaire aanpak bieden wij oplossingen voor groen, grijs, blauw en ecologie.

Wilt u voorbereid zijn op de klimaatverandering? Kom dan kijken op Plein Bordeaux, tijdens de vakbeurs Openbare Ruimte. U kunt ons vinden in Hal 2, stand 2.2.20.

Wij nodigen u uit op Plein Bordeaux voor een heerlijke kop koffie, bereid door onze barista. U waant zich in Frankrijk en tijdens deze minivakantie kunt u zich rustig oriënteren op de mogelijkheden voor een klimaatadaptieve openbare ruimte.

Bezoek ook onze website: www.pleinbordeaux.nl