Voorlichting en communicatie

Voorlichting en communicatie

Communicatie en participatie zijn een belangrijk onderdeel van uw project.
Hierbij kunt u denken aan communicatie en participatie met omwonenden, ondernemers, actiegroepen en alle andere groepen die te maken hebben met uw plan.
Heeft u een schitterend plan, maar heeft u behoefte aan een ecologisch expert, die u kan helpen met het onderbouwen van uw project of die de communicatie hierover naar buiten verzorgt, dan bent u bij Maasarend, Praktisch in ecologie op het goede adres.

Communicatieplan
Maasarend Praktisch in ecologie maakt voor u een communicatieplan, met daarin een stappenplan voor de uitvoering hiervan. Door dit stappenplan kunt u zelf aan de slag.
Ziet u op tegen de communicatie rondom uw plan, dan kunt u ons ook benaderen voor het maken van het communicatieplan en de uitvoering hiervan door Maasarend, Praktisch in ecologie. Natuurlijk staan hierbij uw wensen voorop, houden wij korte lijnen over de stappen die er genomen gaan worden en ontvangt u regelmatig feedback over de voortgang.

Bijeenkomsten
Heeft u een project waarvoor er een bijeenkomst georganiseerd is en heeft u graag ecologische ondersteuning bij de presentatie hiervan, dan staan wij graag voor u klaar.
Wij kunnen het ecologische deel van het project voor u presenteren en eventuele vragen beantwoorden tijdens de bijeenkomst.

Voorlichting scholen
Ook kunt u bij ons terecht voor lessen op scholen. Heeft u een bepaald thema waarover u de scholieren wilt informeren of wilt u scholieren bij uw project betrekken, Maasarend, Praktisch in ecologie maakt en of geeft de les aan de scholieren. Wij bieden deze voorlichting voor zowel basisonderwijs als voortgezet onderwijs.
Voorlichting voor scholen is maatwerk, neemt u rustig contact met ons op om uw specifieke project te bespreken en om samen te kijken wat mogelijk is.

Heeft u een vraag betreffende onze diensten of specialismen?

Stel uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!